top of page
Pag 3.jpg

Eten en drinken

Less is more. Niet een zee aan opties, wel keuze. Kies voor een vers gemaakte soep en een potje kruidenthee. Een hartige pannenkoek geitenkaas met een verse appelsap of een heerlijk taartje. Samenwerking met een handvol leveranciers, uit de buurt en ambachtelijk. Zoals korenmolen De Zandhaas, waar wij ons meel vandaan halen. Smakelijke pannenkoeken, vers bereid. 

Podieum-talent.jpg

Jouw Podieum

Podieum is er voor jou, voor jonger en ouder. Met blijdschap en enthousiasme horen en zien wij graag jouw talent. Op de zondagmiddag of bijvoorbeeld de dinsdagochtend, het is mogelijk!

Meld je aan!

Ook zo blij en enthousiast als wij? Wij maken graag kennis met jouw talent. Door op inschrijven te klikken meld jij je aan.

Een paar stappen verwijderd van het inplannen van jouw Podieum.

Multiruimte

Op zoek naar een ruimte om te vergaderen? Een feestje te geven voor jouw dochter of zoon? Misschien wel een workshop of een yogales? Podieum biedt een fijne plek die multi inzetbaar is. Veel licht en afsluitbaar, circa 40 m2 en flexibel in te richten. Voldoende mogelijkheden, voor ieder wat wils. Stap gerust binnen voor meer informatie, wij helpen heel graag. 

Over ons

Verbinding. Onze kracht

en focus. Een creatieveling

meets een conventioneel.

Een doener en een denker. Een combinatie die de start blijkt van Podieum. Djamal en Sabela. Twee verschillende culturen waarin verbinding de boventoon voert. Twee werelden in verbinding met elkaar. Podieum draait om diversiteit, groei, een gezicht met een verhaal. Een fijn en klein gerechtje, gecombineerd met een mooie kop koffie of potje thee. Samen of alleen binnenwippen en genieten van een verrassend optreden. Alles mag, niets is te gek, wees welkom!

IMG_6583.JPG
bottom of page